browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Scheren op vakantie

Posted by on 3 oktober 2011

Op vakantie gaan is heerlijk. Lekker even niets aan je hoofd en doen waar je zelf zin in hebt. Maar er zijn natuurlijk een aantal dingen waar je zelfs op vakantie niet onderuit komt. Zoals scheren bijvoorbeeld. Je kunt er voor kiezen om er tijdens je vakantie niet naar om te kijken en de boel gewoon te laten groeien, maar een gladgeschoren gezicht is wel zo fijn. Tenslotte wil je in je gezicht ook een beetje zon pakken!

Wanneer je gaat vliegen, moet je er rekening mee houden dat je niet zomaar alles mee kunt nemen in het vliegtuig. Er zijn strenge regels, met name voor vloeistoffen.

Vloeistoffen en gels mogen mee met de ruimbagage. Je mag deze producten alleen in je handbagage meenemen, wanneer deze zijn verpakt in een verpakking van maximaal 100 ml. Deze moeten tevens verpakt zijn in een doorzichtige, hersluitbare plastic zak met een inhoud van maximaal 1 liter.

Wanneer je zomaar je scheergel in je handbagage propt, zul je er tijdens de scan tussenuit gehaald worden om je tas leeg te halen.

Om dergelijke scenario’s te voorkomen, kun je ervoor kiezen om een speciale reisscheerset aan te schaffen. Deze handige setjes bevatten uitsluitend producten die gewoon mee mogen in het vliegtuig.

Probeer bijvoorbeeld de Anthony Grab + Go Travelkit. Deze bevat een gezichtsreiniger, scrubgel, scheercreme, after shave, shampoo en douchegel, allemaal verpakt in een hersluitbare tas van doorzichtig materiaal. De set voldoet aan de EU-regels voor vloeistoffen en kan dus gewoon mee worden genomen in het vliegtuig.

Ook het klassieke scheermerk Taylor of Old Bond Street biedt een luxe reisscheerset, bestaande uit een heerlijk geurende haar & body shampoo, scheercrème en after shave shampoo. Mooi verpakt in tubetjes van elk 30 ml.

Comments are closed.