browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Gelikte baard met een baardkam

Posted by on 15 februari 2017

Een mooi ogende baard krijgen begint bij de keuze van het juiste gereedschap, en een baardkam is dan ook een must-have. Dagelijks je baard onderhouden vraagt om een kwalitatieve baardkam – het aanbod aan kammen is uitgebreid en biedt alleen maar voordelen voor wie verzorgd de deur uit wil gaan.

Buffelhoorn en everzwijnenhaar baardkammen

Een Cyril R Salter baardkam met echte buffelhoorn in compacte vorm zorgt voor een strakke, verzorgde baard, terwijl een grotere kam van everzwijnenhaar dan weer ideaal is om stof en vuil uit je baard te verwijderen. Dergelijke types zijn echter ook verkrijgbaar als snorkam, met ofwel buffelhoorn voor een strak resultaat, ofwel everzwijnenhaar voor een betere verwijdering van vuile haren en stof.

Baardkammen voor minder haarverlies en een propere baard

Een traditioneler ogende baardkam is bijvoorbeeld de Mr. Bear Family baardkam, die dankzij een stevige houten afwerking – en een lengte van 13 centimeter – de ideale verzorgingstool is voor je baard. Een houten kam is beter voor het haar dan een synthetische variant: het zorgt immers voor minder haarverlies en gespleten haren. Een ronde Oak baardborstel is aan de andere kant meester in het verwijderen van stof, roos en vuile haren, en voelt iets zachter aan op de huid. Daarbovenop verzorgt deze kam de huid onder de baard, met een mooier resultaat tot gevolg.

Proraso baardkammen: een lichter model voor een volle baard

Een Proraso baardborstel heeft een iets verfijnder uitzicht – dankzij het lichte houten handvat en de donkerzwarte haren – maar zorgt niettemin voor een goed kamresultaat. De borstel verwijdert stof, roos en loszittende haren en creëert een propere, volle baard. Ook voor de snor pakt Proraso uit met een handige tool: een baardverzorging set met snorborstel en snorkam, die ideaal zijn om de snor dagelijks te onderhouden, is laag geprijsd en is de perfecte oplossing voor wie een compacte snorkam wil met kunststof handvaten voor op reis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *