browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

De productlijnen van Proraso

Posted by on 30 januari 2015

Het jaar was 1948 toen Piero Martelli zijn Proraso Pre Shave Cream uitvond en daarmee de kunst van het scheren transformeerde in een plezierig dagelijks ritueel. Het product was de belichaming van de geest van een nieuw tijdperk in Italië, en het begin van de legende van Proraso als scheermerk.
In de loop der jaren veranderde het uiterlijk van Proraso, maar de samenstelling van de producten is altijd trouw gebleven aan de originele waarden van het merk: het gebruik van natuurlijke ingrediënten, excellent onderzoek, en respect voor traditie.

De scheerproducten van Proraso worden onderverdeeld in vier verschillende lijnen: Green, White, Red en Blue.

Green

Dit is de klassieke lijn die geboorte gaf aan Proraso. Deze lijn is geschikt voor alle huidtypes en baardtypes, en zorgt voor een heerlijk fris gevoel. De klassieke geur bevat noten van eucalyptus en menthol.

White

De producten uit de White lijn zijn bij uitstek geschikt voor de gevoelige huid die snel last heeft van irritaties. Dankzij de speciale anti-irriterende eigenschappen van de producten krijg je een zachte en gladde huid, zowel voor als na het scheren. De geur is fris en fruitig, met noten van limoen en appel.

Red

De Red lijn is geschikt voor dikke en stugge baardtypes. Deze producten verzachten de baard en vergemakkelijken het scheren. De intense geur bevat heerlijke aromatische noten van sandelhout.

Blue

De producten uit de Blue lijn zijn geschikt voor iedereen die een gladde, comfortabele scheerbeurt wil. De huid wordt optimaal beschermd, verzacht en gehydrateerd. De moderne geur heeft kruidige basisnoten van amber en muskus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *